Ludvikov Horses & Holiday

Actueel

Op deze pagina zal de actuele informatie van Ludvikov Horses & Holiday geplaatst worden. Voor informatie van voorgaande jaren, klik op informatie oud.

10/3/2017
De sneeuw is ondertussen verdwenen, zodat we met de paarden aan de gang kunnen. De drachtige merries beginnen al een behoorlijke buik te krijgen. Over een dikke maand zal het eerste veulen geboren worden. Dat is altijd een spannende, maar vooral leuke tijd.

De sanitaire units beginnen op te schieten. De overkapping is klaar. Nu nog de afwerking, zodat daarna alles weer geverfd kan worden.

De speelzaal is helemaal geverfd en opgeknapt. Nieuwe spellen zijn aangeschaft, de muren zijn voorzien van eigengemaakte stickers, ofwel de speelzaal is weer klaar voor het nieuwe seizoen.

Er staat nog heel wat werk op het programma, maar als het weer een beetje meezit, kan het ook snel gaan. Wij kijken in ieder geval weer uit naar zonnig weer en hopen weer veel gasten te mogen ontvangen!

9/1/2017
We wensen jullie het allerbeste voor 2017 en natuurlijk een jaar met veel vakantievreugde!

De winter is hier echt begonnen. Er ligt zo'n 40 cm sneeuw en het is al behoorlijk koud. Overdag is het onder het vriespunt en de nachten gaan richting -15 graden.
Aan de units werken is nu geen optie. Met al die sneeuw is de verzorging van de paarden een flinke klus. Gelukkig zijn we al een eindje met de units, waardoor ze voor het campingseizoen begint wel klaar zijn. 

Langzaamaan komen de boekingen voor 2017 binnen. We hebben nu voor bijna iedere maand al wel boekingen staan, dus dat is fijn. We wonen nu ruim 10 jaar in Tsjechi√ę en we zien dat we een steeds hogere bezettingsgraad krijgen. Dat is wel erg prettig, want daar doen we het natuurlijk ook voor.

Als de sneeuw weg is (dat kan nog wel eventjes duren), gaan we een start maken met 3 jonge paarden. Met Stormur hebben we al iets gedaan, maar heel weinig. Glaesir en Refur beginnen bij nul. Dat wordt weer leuk en we zijn ook erg benieuwd hoe ze zich zullen ontwikkelen!