Ludvikov Horses & Holiday

Buitenritten - Les

Bij ons is het mogelijk om kennis te maken met paarden en paardrijden. Voor mensen die nog nooit op een paard hebben gezeten, maar het graag zouden willen proberen, bieden wij die mogelijkheid.

We hebben een buitenrijbak waar u de eerste beginselen kunt leren. Na een aantal lessen is het vaak al mogelijk om een kleine buitenrit te maken. De kans dat u een ree of vos tegenkomt, terwijl u op een paardenrug zit, is vrij groot.

Natuurlijk geven we ook les aan gevorderde ruiters. Wilt u wat meer leren over de extra gangen van IJslanders, dan is het mogelijk om een lesje te nemen, zodat er meer aandacht aan de speciale gangen van de IJslander geschonken kan worden.

Buitenritten kunnen hier volop gemaakt worden. Vanuit Ludvikov Horses & Holiday rijd je meteen de prachtige natuur in. De kans om wild te spotten is groot. Tijdens de routes komt u prachtige uitkijkpunten tegen. We hebben ritten van 1 uur, maar ook ritten van 5 uur en alles daartussen. Zo kunt u zelf beslissen wat u wilt. Het zullen ritten zijn om niet snel te vergeten!

Hieronder staan een tweetal routes die zijn vastgelegd. Zo kunt u alvast een kijkje nemen  hoe de ritten eruit zouden kunnen zien.
Klik op de rode ballonnen om foto's te zien, die onderweg gemaakt zijn.

Route Peklo


Een bergrit in de herfst