Ludvikov Horses & Holiday

Camping

Camping Ludvikov Horses & Holiday is een kleine, sfeervolle en gemoedelijke camping met Nederlandse eigenaren. De camping is gelegen in het dorpje Ludvíkov pod Smrkem in het Noord-Boheemse woud te Tsjechië. Voor meer informatie klik op campingterrein.

Vanaf de camping bent u meteen in de prachtige natuur, met bergen en heuvels. Er lopen diverse wandelroutes en mountainbikeroutes. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een paardenrug van deze natuur te genieten.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden, klik dan op extra info.

Er zijn maximaal 18 plaatsen, voorzien van elektra-aansluiting met een maximum van 16 ampère. Er zijn sanitaire units voor gezamenlijk gebruik, maar het is ook mogelijk om een privé-unit te huren. Deze units zijn voorzien van een douche, toilet en (af)wasgelegenheid. Deze privé-units zijn afsluitbaar, zodat u er uw spullen kunt laten staan.

Ook is er de mogelijkheid om een kampvuur te maken, waar worstjes of marshmallows verwarmd kunnen worden. Het is tevens een ontmoetingsplaats, net als de kantine. Mocht het weer wat minder mooi zijn, dan is er ook de mogelijkheid om in de kantine een praatje te maken, informatiefolders bekijken, een boek lezen, tv kijken of ... maar net waar uzelf zin in heeft. In de kantine is WiFi beschikbaar, zodat u zelfs op vakantie kunt internetten.

Er is een ruime speelzaal aanwezig, waar onder andere een biljart, dartbord, sjoelbak en een tafelvoetbal aanwezig is. Daarnaast zijn er ook diverse gezelschapsspelletjes aanwezig, zodat u (maar ook de kinderen) bij wat minder mooi weer zich uitstekend kan vermaken. 
In de sauna kunt u helemaal relaxen en de spieren laten ontspannen na een inspannende dag.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een overnachting op de camping, klik dan op tarieven.