Ludvikov Horses & Holiday

Pension

We hebben een pension met eenvoudige, maar gezellig ingerichte kamers. De pensionkamers zijn voor 2 personen ingericht, waarbij het eventueel mogelijk is om een bed bij te plaatsen. Daarnaast hebben we ook 2 kamers die geschikt zijn voor max. 3 of 4 personen. Deze 2 kamers hebben een eigen badkamer.

Onze ervaring is dat er op de kamers alleen geslapen wordt. De rest van de tijd wordt doorgebracht in onze gezellige kantine cq. woonkamer of buiten als het weer het toelaat.

In de kantine is een zithoek aanwezig. In deze zithoek kan een boek gelezen worden, of televisie gekeken worden, want er is een televisie aanwezig, met Nederlandse zenders.
's Winters en bij koudere dagen brandt gezellig de houtkachel. Aan de lange tafel kan bijvoorbeeld een spelletje gespeeld worden. Er is ook WiFi aanwezig, zodat u ook op vakantie kunt internetten.
Uiteraard ontbreekt er een volledig ingerichte keuken niet.

Er is een ruime speelzaal aanwezig, waar onder andere een biljart, dartbord, sjoelbak en een tafelvoetbal aanwezig is. Daarnaast zijn er ook diverse gezelschapsspelletjes aanwezig, zodat u (maar ook de kinderen) bij wat minder mooi weer zich uitstekend kan vermaken. 
In de sauna kunt u helemaal relaxen en de spieren laten ontspannen na een inspannende dag.

Uiteraard mogen de gasten van het pension ook gebruik maken van de faciliteiten van de camping. 's Zomers is een zwembad geplaatst op het campingterrein. Uiteraard is er een kampvuurplaats aanwezig, waar een vuurtje gestookt kan worden.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een overnachting in het pension, klik dan op tarieven.